Privatlivspolitik

Hjemmesidens formål

Hjemmesiden www.vitales.dk drives af kognitiv terapeut Helge Jørgensen, Hillerød, for at informere om terapeutens tilbud, kompetencer og historik.

Vi indsamler ikke personlige data om hjemmesidens besøgende

I hjemmesidens nuværende design indsamler vi ikke systematisk ip-numre, email-adresser eller nogen andre personlige data om hjemmesidens besøgende.

Vi indsamler derimod anonymiserede data om besøgende og deres adfærd. Dette sker udelukkende for at hjælpe os med at udvikle hjemmesiden, så den bedst muligt lever op til de besøgendes forventninger og behov.

Når klienter benytter bestillingssiden eller kontaktsiden, beder vi om at få navn, adresse, email og telefonnummer. Disse data opbevares sikkert hos ViTales.dk indtil kundeforholdet ophører eller indtil klienten beder os om at slette data.

Hvis du har bestilt en tid hos os, eller skrevet til os via kontaktsiden, kan du til enhver tid rekvirere et udskrift af de adresseoplysninger, vi har på dig. Ønsker du, at vi sletter eller retter dine adresseoplysninger, send os en email, og vi opfylder dit ønske indenfor en til to arbejdsdage.