Blog Section

Relevante erfaringer

I min karriere har jeg haft 15 års ledelseserfaring fra social- og sundhedssektoren i Danmark og i udlandet, hvorigennem jeg har arbejdet med mange mennesketyper med fysiske og psykiske problemstillinger indenfor bl.a. misbrugs-, hjemløse- og handicapområdet. I starten af min karriere flyttede jeg til Færøerne, hvor jeg i begyndelsen af 90’erne oplevede de menneskelige konsekvenser af, at et helt samfund næsten gik økonomisk konkurs. Som ansat på socialforvaltningen og i Blå Kors Behandling i Tórshavn var jeg med til at forsøge at lindre konsekvenserne for de enkelte og familierne af denne økonomiske kollaps.

De senere år har jeg arbejdet på en institution for hjemløse, igen med mennesker i social og psykisk nød. Jeg fik herigennem erfaring i arbejdet med hjemløse ægtefæller i krise, som pga. samlivsophør var sat på gaden, prostituerede, misbrugere og mennesker med anden etnisk baggrund end dansk, som var flygtet til Danmark fra krige mm.

Privat har jeg igennem mange år modtaget mennesker i behandling i mit hjem og har set mange gode resultater af dette arbejde.  Jeg har derfor det meste af mit liv haft særligt fokus på mennesker i nød, og har dermed et erfaringsgrundlag både personligt og fagligt, som jeg brændende ønsker at kunne bruge til at gøre en forskel for mennesker via mit arbejde i ViTales.