Anbefalinger

 • Jeg kan varmt anbefale ViTales, for terapeuten er en særdeles god menneskekender og en fremragende god sjælesørger

  Kristina Toftegaard Larsen ,

 • The best therapist I have ever met. You feel heard, cared about and his level of professionalism is breathtaking. His passion is shining over his work and his good results are the fruit of his motivation to help. I had bad experiences with therapists/psychologists, but in the darkest moments Helge not only provides help, most of all, he gives hope.

  Luna Hope Thomsen ,

 • ViTales parterapi samlivsterapi Hillerød

  Vi har haft en lang periode, hvor livet var rigtig svært. En hverdag med fuldtidsarbejde, fælles børn, delebørn, aktiviteter, og midt i det hele blusser en stor tristhed frem, og ting vi har brugt år på at tæmme og holde nede vælter ud. Egentlig troede vi, at de problemer vi havde, var noget, Helge kunne hjælpe os med at løse hver for sig. Snart blev det klart, at vi var nødt til at løse dem sammen som par. Helge har været fantastisk i forløbet og har kunnet støtte os begge uden at tage parti. I dag er vi blevet gode til at støtte hinanden og bruger nu hinanden, også til de svære ting. Det har vi aldrig gjort før. Rent faktisk planlægger vi at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Måske ikke helt som i eventyrene, men tæt på.

  Kristine Pedersen og Frank Borgaard Jensen ,

 • Kaja Olsen anbefaler psykoterapeut Helge Jørgensen, ViTales Terapi, Hillerød

  Da jeg mødte Helge Jørgensen, var jeg i en kedelig situation, hvor han gav sig tid til at snakke med mig og hjalp mig til at komme ”ud i livet” igen. Han skaffede mig arbejde og fortalte mig om de rettigheder jeg havde, som jeg ellers ikke kendte til. Jeg kunne skrive mange flere ord, men alt i alt er han et flinkt, hjælpsomt og godt menneske. Jeg er taknemmelig for hvad han har gjort for mig.

  Kaja Olsen ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *