VTtales Terapi, Hillerød, behandler angst og angstanfald

Angst?

Symptomerne på angst kan være: Ubegrundet pludselig angst udløst af negative tanker, og angstanfald (jeg tror jeg skal dø), tvangshandlinger OCD (ubegrundede handlinger) for at forsøge at undgå angst, undgåelsesadfærd (undgår bevidst bestemte situationer).

Oplever du angst eller angstanfald?

Ubehandlet kan konsekvenserne være: Hyppigere og hyppigere angstanfald som bliver mere og mere ukontrollerbare, flere og flere tvangshandlinger som for omverdenen virker mere og mere ”mærkelige”, stigning i antallet af negative tanker som udløser angst, søvnbesvær, større og større isolering fra social omgang med andre mennesker herunder familie, livslede, appetitløshed, manglende engagement i sociale relationer herunder familie, venner og arbejdsplads, misbrug f.eks. alkoholisme, vanskeligheder ved at fastholde kontakt til arbejdsmarkedet.

Behandling: Jeg kan hjælpe dig med følgende:

  • Vi taler om angsten og forsøger at finde de situationer, der udløser dem.
  • Finde nye måder at tackle disse situationer på, så du oplever ro og fred i situationerne, og bliver i stand til at være i dig selv og i den konkrete situation.
  • Lære metoder til at slappe af og nyde dit liv.
  • Lære at dele dit liv med andre mennesker.
  • Lære dig metoder til at opstille mål for dig selv og tage styringen af dit liv, så du ikke længere er offer, men bliver stærk og den der handler i forhold til dit liv.

Se endvidere afsnittet om terapi.

 

ViTales Kognitiv Terapi
v. Helge Jørgensen
Tolvkarlevej 40
3400 Hillerød
Telefon 53 65 46 17